Info

Wat is Uit Je Bak?

Het Uit Je Bak Festival is hét visitekaartje van cultureel podium De Bakkerij in het Willem de Rijkepark (tegenover Geesterduin) in Castricum. Hier komen muziek, theater, dans en kunst samen. Bezoekers van alle leeftijden kunnen genieten van een inspirerend en zomers dagje uit.

Met uiteenlopende optredens van verschillende bands heeft het kleinschalige, geheel door vrijwilligers georganiseerde festival ook dit jaar weer heel wat te bieden. Maar niet alleen de muziek is de moeite waard: er zijn op het festival ook exposities, theateracts en verrassende straatoptredens te bewonderen. Daarnaast kunnen kinderen zich ook prima vermaken met verschillende activiteiten. Voor iedereen wat wils!

Vervoer

Adres: Willem de Rijkepark in Castricum.
Ingang aan Wllem de Rijkelaan en Soomerwegh (kruising Soomerwergh / Geesterduinweg).

Openbaar vervoer: Met de trein naar station Castricum. Vanaf daar is het een klein kwartier lopen! Je kan ook bus 167 nemen richting Alkmaar en uitstappen op halte Raadhuisplein. Vanaf hier is het een paar minuten lopen.

Met de auto: Parkeren kan bij winkelcentrum Geesterduin tegenover het park. Navigeer naar Soomerwegh 3 in Castricum.

Voorzieningen

Voor invaliden is er een invalidentoilet aanwezig in de backstage. Aanmelden vooraf niet nodig, evt informatie via info@uitjebak.nl

Huisregels

  • Het meenemen van eigen (alcoholische) dranken is niet toegestaan.
  • Uit Je Bak schenkt geen alcohol aan personen onder de 18. Verder geldt de regel:Geen bandje is geen drankje. De bandjes kunnen op verschillende plekken op het terrein gratis worden opgehaald. Heb je geen bandje, maar wel een drankje zal de beveiliging je hierop aanspreken.
  • Het doorgeven of doorverkopen van alcohol aan mensen onder de 18 is verboden.
  • Glaswerk, blik, (vuur)wapens en andere gevaarlijke voorwerpen zijn niet toegestaan.
  • Ook op Uit Je Bak geldt de Nederlandse wet. Dus de handel en gebruik van soft- en harddrugs is niet toegestaan. Hieronder valt ook de handel in en gebruik van lachgas.
  • Op Uit Je Bak worden foto en video opnames gemaakt. Bij het betreden van het terrein gaat u akkoord met mogelijke foto’s/video’s die van u gemaakt en gepubliceerd worden.
  • Het is verboden te roken in de aanwezige tenten en overkappingen.
  • Promotie materiaal uitdelen (flyers, posters, samples) is zonder toestemming van de organisatie niet toegestaan.
  • Het Uit Je Bak Festival kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies en/of diefstal van persoonlijke eigendommen.
  • Het betreden van het festival is op eigen risico.

Locatie