Nieuws

 • 100 mensen gezocht!

  27 maart 2023

  Uit Je Bak 2023 is na 3 jaar afwezigheid in Castricum terug op zondag 30 juli 2023, de laatste zondag van juli! De entree is, die is helemaal gratis! Om dit fantastische evenement, georganiseerd voor en door Castricummers ook gratis te kunnen houden vragen wij jullie hulp!

  Lees verder

 • UJB 2023: Datum bekend!

  4 januari 2023

  Ja ook dit jaar staan er weer toffe dingen op het programma van Uit Je Bak! Het festival zal, zoals altijd, op de laatste zondag van juli zijn; 30 juli 2023! 

  Lees verder

 • Uit Je Bak Festival wordt doorgeschoven naar 2023

  3 juni 2022

  We hebben hard gewerkt om dit jaar Uit Je Bak voor elkaar te krijgen. Echter, blijken de verschillende uitdagingen en vertragingen groter dan dat we hoopten voor dit jaar.

  Lees verder

 • Uit Je Bak 2020 gaat niet door.

  22 april 2020

  Beste Uit Je Bakkers, Uit Je Bak 2020 kan niet doorgaan. Zoals jullie allemaal gezien hebben in de persconferentie van de minister-president zijn alle vergunningplichtige evenementen afgelast tot 1 september. Dat dit vervelend voor ons en voor jullie is, staat buiten kijf. Maar ook wij waren bezig met een voorbereiding waarvan je eigenlijk in je achterhoofd wist dat het niet doorging. De afgelopen week werd dat langzamerhand duidelijker. Hoewel wij als organisatie enorm balen, zijn[..]

  Lees verder

 • Toekomst van Uit Je Bak Festival

  22 februari 2020

  Lieve vrijwilligers, sponsoren en bezoekers van het Uit Je Bak Festival, Zoals jullie allemaal in de media inmiddels hebben doorgekregen is het plan om de Bakkerij te redden afgewezen door de gemeente. Uiteraard vinden wij dit allemaal erg, omdat wij onze vertrouwde basis kwijtraken. Niettemin willen wij het Uit Je Bak festival graag doorzetten; samen met jullie! Zoals jullie zullen begrijpen hebben we dit jaar een hoop handen nodig om dit te laten lukken. Gedeeltelijk[..]

  Lees verder

 • 'Blokkenschema' bekend!

  24 juli 2019

  Wel zin in Uit Je Bak maar wil je alleen je persoonlijke pareltjes bekijken en de rest skippen. We raden het af, want we zijn weer trots op het programma dat we hebben neergezet. Maar goed, iedereen zijn eigen ding, ja toch!?  In elk geval hier het tijdschema waar we ons best gaan doen om het bij te houden.

  Lees verder

 • BREEK: TNO verzamelt afval van Uit Je Bak!

  22 juli 2019

  Uit Je Bak uitgezocht voor duurzaamheidsproject van de onderzoekers! Als partner bij UIT JE BAK FESTIVAL 2019 mogen we TNO verwelkomen! TNO komt met een speciale proefinstallatie op Uit Je Bak te staan.

  Lees verder

 • Meer namen voor 2019!

  10 juli 2019

  Het is nog minder dan een maand en ook bij ons begint het bloed te stromen waar het niet gaan kan! De komende tijd zijn we hard aan het bouwen, klussen en de laatste puntjes op de i aan het zetten om voor jullie op zondag 28 juli een prachtig festival neer te zetten in het Willem De Rijkepark. Klik hier voor de nieuwste update van de line-up! 

  Lees verder

 • EERSTE NAMEN UIT JE BAK 2019!

  1 mei 2019

  Het was even stil maar we zijn er hoor! Uitgeslapen en wel, staat het beste, leukste en meest gezellige festival van Castricum en omstreken weer op het programma in 2019. Op de laatste zondag van juli, 28 juli 2019, staan we in het Willem De Rijkepark tegenover Winkelcentrum Geesterduin. Voor dit jaar hebben we weer een paar mooie bands kunnen strikken! Graag stellen we de bands een beetje aan je voor. Natuurlijk houden we je[..]

  Lees verder

 • Uit Je Bak 2019

  25 april 2019

  Ja ook dit jaar staan er weer toffe dingen op het programma van Uit Je Bak! Naast bands mogen we jullie ook verrassen met andere zaken zoals: opvallend theater, smaakvolle foodtrucks en kraampjes met de meest uiteenlopende zaken. Maar ook de andere programmering houdt je op je tenen. Hou dus de komende tijd onze site en social media in de gaten voor meer informatie en bands natuurlijk! Uit Je Bak 2019 is op 28 juli[..]

  Lees verder

 • Schema!

  28 juli 2018

  Als je niet alle bands wilt afgaan om te kijken waar je zin in hebt, kun je hier het schema vinden voor zondag!

  Lees verder

 • Wat heet!

  25 juli 2018

  Zoals de verwachtingen nu zijn wordt het aardig warm op Uit Je Bak dit jaar. Aanstaande zondag, 29 juli, mogen we weer. We waren al een tijdje bezig met een hitteplan, maar het is nu compleet. Lees hier verder.

  Lees verder

 • Gewijzigde route informatie naar Uit Je Bak

  20 juli 2018

  Even een melding van huishoudelijke en route technische aard! Op de zondag van Uit Je Bak heeft de NS werkzaamheden gepland. Ook is de rotonde Torenstraat/Prinses Beatrixstraat gesloten. Kom je met de trein of met de auto, lees dan even door!

  Lees verder

 • Programmering bijna rond!

  18 juli 2018

  Met EUT en Reino is de programmering bijna rond!

  Lees verder

 • Uit Je Bak Spotify lijst, met nieuwe bands!

  25 juni 2018

  Zo! Daar zijn we weer! Over iets meer dan een maand mogen we alweer! Bij deze dan natuurlijk de Spotify Uit Je Bak afspeellijst! Herken jij de nieuwe bands in de lijst?

  Lees verder

 • Eerste namen en nieuw design!

  9 mei 2018

  Ja hoor daar zijn we! Het is bijna Hemelvaart dus het wordt tijd dat Uit Je Bak met de eerste namen komt! Vol trots kondigen we TAPE TOY, STARFISH en TRIANGLE aan!

  Lees verder

 • Uit Je Bak 2018

  7 mei 2018

  Uit Je Bak 2018 vind plaats op zondag 29 juli! Zet hem in je agenda. Meer info volgt snel.

  Lees verder