Eerste namen en nieuw design!

9 mei 2018

Ja hoor daar zijn we! Het is bijna Hemelvaart dus het wordt tijd dat Uit Je Bak met de eerste namen komt! Vol trots kondigen we TAPE TOY, STARFISH en TRIANGLE aan!

Daarnaast mogen we weer gebruik maken van de skills van Yetiland waardoor we ook weer een nieuw post-apocalyptisch meermin (M/V) punk logo hebben! De aankleding van Uit Je Bak zal op dit thema ook aangepast worden. Dus laat je verassen op de laatste zondag van juli!

Om te beginnen met Triangle: De driekoppige band is gevormd door drie vrienden die de handen ineen sloegen vanwege hun liefde voor rock en improvisatie. Allemaal zeiden ze hun een punkverleden gedag; op zoek naar een nieuwe sound! Nachtelijke sessies in een bunker werden afgewisseld met optredens op diverse podia in Noord-Holland. Vijf jaar later heeft dit muzikale drietal zijn vorm gevonden: Lyriek en groove.

Als volgende Starfish! Met hun zonnige mix van ska, punk en reggae nemen de vier jongens je direct mee naar het strand. Met hun roots in de IJmond aan de Noord-Hollandse kust is dat ook niet zo gek. Deze guys weten die sfeer om te zetten in een explosieve party!

Last but not least natuurlijk, Tape Toy! De mix van sterke popsongs, harde gitaren, en af en toe een synthesizer maakt dat je even meegenomen wordt naar je favoriete schoolfeest. En door lyrics over schildpadden en suïcidale duiven, heb je achteraf ook nog wat om over na te denken.

terug naar overzicht

Nieuws

 • Programmering bijna rond!

  Met EUT en Reino is de programmering bijna rond!

  Lees verder

 • Uit Je Bak Spotify lijst, met nieuwe bands!

  Zo! Daar zijn we weer! Over iets meer dan een maand mogen we alweer! Bij deze dan natuurlijk de Spotify Uit Je Bak afspeellijst! Herken jij de nieuwe bands in de lijst?

  Lees verder

 • Eerste namen en nieuw design!

  Ja hoor daar zijn we! Het is bijna Hemelvaart dus het wordt tijd dat Uit Je Bak met de eerste namen komt! Vol trots kondigen we TAPE TOY, STARFISH en TRIANGLE aan! Daarnaast mogen we weer gebruik maken van de skills van Yetiland waardoor we ook weer een nieuw post-apocalyptisch meermin (M/V) punk logo hebben! De aankleding van Uit Je Bak zal op dit thema ook aangepast worden. Dus laat je verassen op de laatste[..]

  Lees verder

Uit Je Bak wordt mede mogelijk gemaakt door