Gewijzigde route informatie naar Uit Je Bak

20 juli 2018

Even een melding van huishoudelijke en route technische aard! Op de zondag van Uit Je Bak heeft de NS werkzaamheden gepland. Ook is de rotonde Torenstraat/Prinses Beatrixstraat gesloten. Kom je met de trein of met de auto, lees dan even door!

AUTO, FIETSERS EN VOETGANGERS VANAF HEEMSKERK/BEVERWIJK + STATION CASTRICUM
Weggebruikers op de Ruiterweg, Kleibroek, Beatrixstraat en Torenstraat moeten rekening houden met werkzaamheden en omleidingen. De rotonde die deze straten met elkaar verbindt, wordt helemaal vernieuwd. Tijdens de werkzaamheden is het gebied afgesloten voor alle verkeer.

Voor de Torenstraat zelf geldt ook een gedeeltelijke afsluiting. Ook daar wordt aan de weg gewerkt. Autoverkeer moet grotendeels omrijden, wel is er een bypass voor verkeer tussen Ruiterweg en Kleibroek. Doorgaand verkeer is dus tijdelijk niet mogelijk vanaf de Beatrixstaat, Torenstraat en Burgemeester Lommenstraat. Voor fietsers geldt een aparte omleiding. Buslijn 167 wordt omgeleid via de Kleibroek, de overige buslijnen rijden normaal.

Voor meer informatie: https://www.castricum.nl/over-de-gemeente/wegwerkzaamheden/

TREINREIZIGERS VAN UIT ZAANDAM/KROMMENIE/ ZAANSTREEK/UITGEEST
Er rijden bussen in plaats van treinen tussen Zaandam en Uitgeest
Reis tussen Amsterdam Centraal en Alkmaar/Den Helder met de omgeleide Intercity’s via Haarlem; de dienstregeling is aangepast op dit traject.

Extra reistijd: een kwartier tot een half uur

Voor meer informatie en actuele reisgegevens raden we aan om bij de NS te kijken: NS.nl
Uit Je Bak is op zondag 29 juli 2018 en voor deze datum gelden ook de wijzigingen. Voor de mensen die de rest van de site niet kunnen of willen bekijken. ­čśë

terug naar overzicht

Nieuws

 • 'Blokkenschema' bekend!

  Wel zin in Uit Je Bak maar wil je alleen je persoonlijke pareltjes bekijken en de rest skippen. We raden het af, want we zijn weer trots op het programma dat we hebben neergezet. Maar goed, iedereen zijn eigen ding, ja toch!?  In elk geval hier het tijdschema waar we ons best gaan doen om het bij te houden.

  Lees verder

 • BREEK:┬áTNO┬áverzamelt afval van Uit Je Bak!

  Uit Je Bak uitgezocht voor duurzaamheidsproject van de onderzoekers! Als partner bij UIT JE BAK FESTIVAL 2019 mogen we TNO verwelkomen! TNO komt met een speciale proefinstallatie op Uit Je Bak te staan.

  Lees verder

 • Meer namen voor 2019!

  Het is nog minder dan een maand en ook bij ons begint het bloed te stromen waar het niet gaan kan! De komende tijd zijn we hard aan het bouwen, klussen en de laatste puntjes op de i aan het zetten om voor jullie op zondag 28 juli een prachtig festival neer te zetten in het Willem De Rijkepark. Klik hier voor de nieuwste update van de line-up! 

  Lees verder

Uit Je Bak wordt mede mogelijk gemaakt door