Gewijzigde route informatie naar Uit Je Bak

20 juli 2018

Even een melding van huishoudelijke en route technische aard! Op de zondag van Uit Je Bak heeft de NS werkzaamheden gepland. Ook is de rotonde Torenstraat/Prinses Beatrixstraat gesloten. Kom je met de trein of met de auto, lees dan even door!

AUTO, FIETSERS EN VOETGANGERS VANAF HEEMSKERK/BEVERWIJK + STATION CASTRICUM
Weggebruikers op de Ruiterweg, Kleibroek, Beatrixstraat en Torenstraat moeten rekening houden met werkzaamheden en omleidingen. De rotonde die deze straten met elkaar verbindt, wordt helemaal vernieuwd. Tijdens de werkzaamheden is het gebied afgesloten voor alle verkeer.

Voor de Torenstraat zelf geldt ook een gedeeltelijke afsluiting. Ook daar wordt aan de weg gewerkt. Autoverkeer moet grotendeels omrijden, wel is er een bypass voor verkeer tussen Ruiterweg en Kleibroek. Doorgaand verkeer is dus tijdelijk niet mogelijk vanaf de Beatrixstaat, Torenstraat en Burgemeester Lommenstraat. Voor fietsers geldt een aparte omleiding. Buslijn 167 wordt omgeleid via de Kleibroek, de overige buslijnen rijden normaal.

Voor meer informatie: https://www.castricum.nl/over-de-gemeente/wegwerkzaamheden/

TREINREIZIGERS VAN UIT ZAANDAM/KROMMENIE/ ZAANSTREEK/UITGEEST
Er rijden bussen in plaats van treinen tussen Zaandam en Uitgeest
Reis tussen Amsterdam Centraal en Alkmaar/Den Helder met de omgeleide Intercity’s via Haarlem; de dienstregeling is aangepast op dit traject.

Extra reistijd: een kwartier tot een half uur

Voor meer informatie en actuele reisgegevens raden we aan om bij de NS te kijken: NS.nl
Uit Je Bak is op zondag 29 juli 2018 en voor deze datum gelden ook de wijzigingen. Voor de mensen die de rest van de site niet kunnen of willen bekijken. 😉

terug naar overzicht

Nieuws

 • Schema!

  Als je niet alle bands wilt afgaan om te kijken waar je zin in hebt, kun je hier het schema vinden voor zondag!

  Lees verder

 • Wat heet!

  Zoals de verwachtingen nu zijn wordt het aardig warm op Uit Je Bak dit jaar. Aanstaande zondag, 29 juli, mogen we weer. We waren al een tijdje bezig met een hitteplan, maar het is nu compleet. Lees hier verder.

  Lees verder

 • Gewijzigde route informatie naar Uit Je Bak

  Even een melding van huishoudelijke en route technische aard! Op de zondag van Uit Je Bak heeft de NS werkzaamheden gepland. Ook is de rotonde Torenstraat/Prinses Beatrixstraat gesloten. Kom je met de trein of met de auto, lees dan even door! AUTO, FIETSERS EN VOETGANGERS VANAF HEEMSKERK/BEVERWIJK + STATION CASTRICUM Weggebruikers op de Ruiterweg, Kleibroek, Beatrixstraat en Torenstraat moeten rekening houden met werkzaamheden en omleidingen. De rotonde die deze straten met elkaar verbindt, wordt helemaal[..]

  Lees verder

Uit Je Bak wordt mede mogelijk gemaakt door