Wat heet!

25 juli 2018

Zoals de verwachtingen nu zijn wordt het aardig warm op Uit Je Bak dit jaar. Aanstaande zondag, 29 juli, mogen we weer. We waren al een tijdje bezig met een hitteplan, maar het is nu compleet. Lees hier verder.

Uit Je Bak zou Uit Je Bak niet zijn als we hier geen rekening mee houden. Voor de opbouw en afbouw zorgen we voor extra water voor onze vrijwilligers. Ook op zondag zorgen we natuurlijk voor extra water voor bezoekers en vrijwilligers. We zorgen voor een gratis drinkwater tappunt.

Daarnaast zijn er extra schaduwplekken. Verder raden we aan om goed op elkaar te letten zodat we er een mooi feestje van kunnen maken!

Hieronder hebben we een lijstje tips, hoe jij Uit Je Bak doorkomt!

 • Drink voldoende water/niet alcoholische dranken
 • Matig met alcohol
 • Eet voldoende
 • Je mag een flesje meenemen zonder dop om te vullen bij het waterpunt
 • Draag een pet/hoed
 • Smeer je goed in
 • Zoek de schaduw op
 • terug naar overzicht

  Nieuws

  • 'Blokkenschema' bekend!

   Wel zin in Uit Je Bak maar wil je alleen je persoonlijke pareltjes bekijken en de rest skippen. We raden het af, want we zijn weer trots op het programma dat we hebben neergezet. Maar goed, iedereen zijn eigen ding, ja toch!?  In elk geval hier het tijdschema waar we ons best gaan doen om het bij te houden.

   Lees verder

  • BREEK: TNO verzamelt afval van Uit Je Bak!

   Uit Je Bak uitgezocht voor duurzaamheidsproject van de onderzoekers! Als partner bij UIT JE BAK FESTIVAL 2019 mogen we TNO verwelkomen! TNO komt met een speciale proefinstallatie op Uit Je Bak te staan.

   Lees verder

  • Meer namen voor 2019!

   Het is nog minder dan een maand en ook bij ons begint het bloed te stromen waar het niet gaan kan! De komende tijd zijn we hard aan het bouwen, klussen en de laatste puntjes op de i aan het zetten om voor jullie op zondag 28 juli een prachtig festival neer te zetten in het Willem De Rijkepark. Klik hier voor de nieuwste update van de line-up! 

   Lees verder

  Uit Je Bak wordt mede mogelijk gemaakt door