Uit Je Bak 2019

25 april 2019

Ja ook dit jaar staan er weer toffe dingen op het programma van Uit Je Bak!

Naast bands mogen we jullie ook verrassen met andere zaken zoals: opvallend theater, smaakvolle foodtrucks en kraampjes met de meest uiteenlopende zaken. Maar ook de andere programmering houdt je op je tenen.

Hou dus de komende tijd onze site en social media in de gaten voor meer informatie en bands natuurlijk!

Uit Je Bak 2019 is op 28 juli 2019, de laatste zondag van juli, en begint om 13:00 uur. De entree is, zoals ieder jaar, helemaal gratis!

Uit Je Bak richt zich op een gevarieerd publiek. Van gezinnen tot jongeren en kinderen. Ook ouders en opa’s en oma’s kunnen zich perfect vermaken. Uit Je Bak biedt veel mogelijkheden voor een mooi en uniek dagje uit en ontspannen in Castricum!

terug naar overzicht

Nieuws

 • Meer namen voor 2019!

  Het is nog minder dan een maand en ook bij ons begint het bloed te stromen waar het niet gaan kan! De komende tijd zijn we hard aan het bouwen, klussen en de laatste puntjes op de i aan het zetten om voor jullie op zondag 28 juli een prachtig festival neer te zetten in het Willem De Rijkepark. Klik hier voor de nieuwste update van de line-up! 

  Lees verder

 • EERSTE NAMEN UIT JE BAK 2019!

  Het was even stil maar we zijn er hoor! Uitgeslapen en wel, staat het beste, leukste en meest gezellige festival van Castricum en omstreken weer op het programma in 2019. Op de laatste zondag van juli, 28 juli 2019, staan we in het Willem De Rijkepark tegenover Winkelcentrum Geesterduin. Voor dit jaar hebben we weer een paar mooie bands kunnen strikken! Graag stellen we de bands een beetje aan je voor. Natuurlijk houden we je[..]

  Lees verder

 • Uit Je Bak 2019

  Ja ook dit jaar staan er weer toffe dingen op het programma van Uit Je Bak! Naast bands mogen we jullie ook verrassen met andere zaken zoals: opvallend theater, smaakvolle foodtrucks en kraampjes met de meest uiteenlopende zaken. Maar ook de andere programmering houdt je op je tenen. Hou dus de komende tijd onze site en social media in de gaten voor meer informatie en bands natuurlijk! Uit Je Bak 2019 is op 28 juli[..]

  Lees verder

Uit Je Bak wordt mede mogelijk gemaakt door