Meer namen voor 2019!

10 juli 2019

Het is nog minder dan een maand en ook bij ons begint het bloed te stromen waar het niet gaan kan! De komende tijd zijn we hard aan het bouwen, klussen en de laatste puntjes op de i aan het zetten om voor jullie op zondag 28 juli een prachtig festival neer te zetten in het Willem De Rijkepark. Klik hier voor de nieuwste update van de line-up! 

MORADO is een vijfkoppige, psychedelische pop band. Geïnspireerd door de jaren 60/70 psychedelica en jaren 80 sci fi, klinken hun nummers als een kleurrijk, buitenaards oerwoud. Met catchy refreintjes, meeslepende melodieën, zweverige vintage sounds en bombastische uitspattingen weet de band je mee te nemen op een reis door hun dansbare universum.

PEPERBEK Het gebeurt je wel eens: per toeval maak je een grap, leuker dan je had verwacht. Dat gebeurde ook met de zes jongens van Peperbek. Omdat ze muziek wilde maken kwamen ze bij elkaar en nu, twee jaar later, zijn ze bezig om hun energie om te zetten in een album! Peperbek staat voor vrolijkheid en emotioneel comfort.

RED NUMBERS Of het nou blues of hard rock is, eigen werk of covers, één ding staat vast; dat dak gaat eraf. De mannen van Red Numbers spelen ondertussen al een hele tijd samen. Ze hebben in de loop der jaren een repertoire opgebouwd waar iedereen die ook maar een beetje van rockmuziek houdt zich in kan vinden.

Luister hier naar de Spotifylijst van alle acts op Uit Je Bak die ook spul op Spotify hebben staan!

terug naar overzicht

Nieuws

 • Meer namen voor 2019!

  Het is nog minder dan een maand en ook bij ons begint het bloed te stromen waar het niet gaan kan! De komende tijd zijn we hard aan het bouwen, klussen en de laatste puntjes op de i aan het zetten om voor jullie op zondag 28 juli een prachtig festival neer te zetten in het Willem De Rijkepark. Klik hier voor de nieuwste update van de line-up!  MORADO is een vijfkoppige, psychedelische pop band.[..]

  Lees verder

 • EERSTE NAMEN UIT JE BAK 2019!

  Het was even stil maar we zijn er hoor! Uitgeslapen en wel, staat het beste, leukste en meest gezellige festival van Castricum en omstreken weer op het programma in 2019. Op de laatste zondag van juli, 28 juli 2019, staan we in het Willem De Rijkepark tegenover Winkelcentrum Geesterduin. Voor dit jaar hebben we weer een paar mooie bands kunnen strikken! Graag stellen we de bands een beetje aan je voor. Natuurlijk houden we je[..]

  Lees verder

 • Uit Je Bak 2019

  Ja ook dit jaar staan er weer toffe dingen op het programma van Uit Je Bak! Naast bands mogen we jullie ook verrassen met andere zaken zoals: opvallend theater, smaakvolle foodtrucks en kraampjes met de meest uiteenlopende zaken. Maar ook de andere programmering houdt je op je tenen. Hou dus de komende tijd onze site en social media in de gaten voor meer informatie en bands natuurlijk! Uit Je Bak 2019 is op 28 juli[..]

  Lees verder

Uit Je Bak wordt mede mogelijk gemaakt door