Uit Je Bak 2020 gaat niet door.

22 april 2020

Beste Uit Je Bakkers,

Uit Je Bak 2020 kan niet doorgaan.

Zoals jullie allemaal gezien hebben in de persconferentie van de minister-president zijn alle vergunningplichtige evenementen afgelast tot 1 september. Dat dit vervelend voor ons en voor jullie is, staat buiten kijf. Maar ook wij waren bezig met een voorbereiding waarvan je eigenlijk in je achterhoofd wist dat het niet doorging. De afgelopen week werd dat langzamerhand duidelijker.

Hoewel wij als organisatie enorm balen, zijn er nu belangrijkere dingen gaande. Hopelijk lezen jullie dit in goede gezondheid van jezelf, je familie, vrienden en uitgebreide kennissenkring. We gaan ons best doen om er volgend jaar toch nog een feestje van te maken. Hoe we dat vorm gaan geven gaan we de komende tijd bekijken. Als slotakkoord willen we iedereen die op welke manier dan ook getroffen is door het virus enorm veel sterkte wensen. Een festival doet er nu even niet toe.

Ook spreken we onze dank en respect uit voor de mensen die keihard zich uit de naad werken in de zorg. Wat een enorme klus daar wordt geklaard, is met geen pen te beschrijven. Daar valt het organiseren van een festival zoals Uit Je Bak bij in het niet!

Stay safe, stay strong, stay at home.

terug naar overzicht

Nieuws

 • 100 mensen gezocht!

  Uit Je Bak 2023 is na 3 jaar afwezigheid in Castricum terug op zondag 30 juli 2023, de laatste zondag van juli! De entree is, die is helemaal gratis! Om dit fantastische evenement, georganiseerd voor en door Castricummers ook gratis te kunnen houden vragen wij jullie hulp!

  Lees verder

 • UJB 2023: Datum bekend!

  Ja ook dit jaar staan er weer toffe dingen op het programma van Uit Je Bak! Het festival zal, zoals altijd, op de laatste zondag van juli zijn; 30 juli 2023! 

  Lees verder

 • Uit Je Bak Festival wordt doorgeschoven naar 2023

  We hebben hard gewerkt om dit jaar Uit Je Bak voor elkaar te krijgen. Echter, blijken de verschillende uitdagingen en vertragingen groter dan dat we hoopten voor dit jaar.

  Lees verder