UJB 2023: Datum bekend!

4 januari 2023

Ja ook dit jaar staan er weer toffe dingen op het programma van Uit Je Bak! Het festival zal, zoals altijd, op de laatste zondag van juli zijn; 30 juli 2023! 

Naast bands mogen we jullie ook verrassen met andere zaken zoals: opvallend theater, smaakvolle foodtrucks en kraampjes met de meest uiteenlopende zaken. Maar ook de andere programmering kan je verassen!

Hou dus je agenda vrij en de komende tijd onze site en social media in de gaten voor meer informatie! Zo gauw wij meer weten weet jij ook meer.

Uit Je Bak 2023 is na 3 jaar afwezigheid in Castricum terug op zondag 30 juli 2023, de laatste zondag van juli, en begint om 13:00 uur. De entree is: helemaal gratis!

Uit Je Bak richt zich op een gevarieerd publiek. Van gezinnen tot jongeren en kinderen. Ook ouders en opa’s en oma’s kunnen zich perfect vermaken. Uit Je Bak biedt veel mogelijkheden voor een mooi en uniek dagje uit en ontspannen in Castricum!

terug naar overzicht

Nieuws

 • UJB 2023: Datum bekend!

  Ja ook dit jaar staan er weer toffe dingen op het programma van Uit Je Bak! Het festival zal, zoals altijd, op de laatste zondag van juli zijn; 30 juli 2023!  Naast bands mogen we jullie ook verrassen met andere zaken zoals: opvallend theater, smaakvolle foodtrucks en kraampjes met de meest uiteenlopende zaken. Maar ook de andere programmering kan je verassen! Hou dus je agenda vrij en de komende tijd onze site en social media[..]

  Lees verder

 • Uit Je Bak Festival wordt doorgeschoven naar 2023

  We hebben hard gewerkt om dit jaar Uit Je Bak voor elkaar te krijgen. Echter, blijken de verschillende uitdagingen en vertragingen groter dan dat we hoopten voor dit jaar.

  Lees verder

 • Uit Je Bak 2020 gaat niet door.

  Beste Uit Je Bakkers, Uit Je Bak 2020 kan niet doorgaan. Zoals jullie allemaal gezien hebben in de persconferentie van de minister-president zijn alle vergunningplichtige evenementen afgelast tot 1 september. Dat dit vervelend voor ons en voor jullie is, staat buiten kijf. Maar ook wij waren bezig met een voorbereiding waarvan je eigenlijk in je achterhoofd wist dat het niet doorging. De afgelopen week werd dat langzamerhand duidelijker. Hoewel wij als organisatie enorm balen, zijn[..]

  Lees verder