Gewijzigde route informatie naar Uit Je Bak

20 juli 2018

Even een melding van huishoudelijke en route technische aard! Op de zondag van Uit Je Bak heeft de NS werkzaamheden gepland. Ook is de rotonde Torenstraat/Prinses Beatrixstraat gesloten. Kom je met de trein of met de auto, lees dan even door!

AUTO, FIETSERS EN VOETGANGERS VANAF HEEMSKERK/BEVERWIJK + STATION CASTRICUM
Weggebruikers op de Ruiterweg, Kleibroek, Beatrixstraat en Torenstraat moeten rekening houden met werkzaamheden en omleidingen. De rotonde die deze straten met elkaar verbindt, wordt helemaal vernieuwd. Tijdens de werkzaamheden is het gebied afgesloten voor alle verkeer.

Voor de Torenstraat zelf geldt ook een gedeeltelijke afsluiting. Ook daar wordt aan de weg gewerkt. Autoverkeer moet grotendeels omrijden, wel is er een bypass voor verkeer tussen Ruiterweg en Kleibroek. Doorgaand verkeer is dus tijdelijk niet mogelijk vanaf de Beatrixstaat, Torenstraat en Burgemeester Lommenstraat. Voor fietsers geldt een aparte omleiding. Buslijn 167 wordt omgeleid via de Kleibroek, de overige buslijnen rijden normaal.

Voor meer informatie: https://www.castricum.nl/over-de-gemeente/wegwerkzaamheden/

TREINREIZIGERS VAN UIT ZAANDAM/KROMMENIE/ ZAANSTREEK/UITGEEST
Er rijden bussen in plaats van treinen tussen Zaandam en Uitgeest
Reis tussen Amsterdam Centraal en Alkmaar/Den Helder met de omgeleide Intercity’s via Haarlem; de dienstregeling is aangepast op dit traject.

Extra reistijd: een kwartier tot een half uur

Voor meer informatie en actuele reisgegevens raden we aan om bij de NS te kijken: NS.nl
Uit Je Bak is op zondag 29 juli 2018 en voor deze datum gelden ook de wijzigingen. Voor de mensen die de rest van de site niet kunnen of willen bekijken. 😉

terug naar overzicht

Nieuws

 • Uit Je Bak Festival wordt doorgeschoven naar 2023

  We hebben hard gewerkt om dit jaar Uit Je Bak voor elkaar te krijgen. Echter, blijken de verschillende uitdagingen en vertragingen groter dan dat we hoopten voor dit jaar.

  Lees verder

 • Uit Je Bak 2020 gaat niet door.

  Beste Uit Je Bakkers, Uit Je Bak 2020 kan niet doorgaan. Zoals jullie allemaal gezien hebben in de persconferentie van de minister-president zijn alle vergunningplichtige evenementen afgelast tot 1 september. Dat dit vervelend voor ons en voor jullie is, staat buiten kijf. Maar ook wij waren bezig met een voorbereiding waarvan je eigenlijk in je achterhoofd wist dat het niet doorging. De afgelopen week werd dat langzamerhand duidelijker. Hoewel wij als organisatie enorm balen, zijn[..]

  Lees verder

 • Toekomst van Uit Je Bak Festival

  Lieve vrijwilligers, sponsoren en bezoekers van het Uit Je Bak Festival, Zoals jullie allemaal in de media inmiddels hebben doorgekregen is het plan om de Bakkerij te redden afgewezen door de gemeente. Uiteraard vinden wij dit allemaal erg, omdat wij onze vertrouwde basis kwijtraken. Niettemin willen wij het Uit Je Bak festival graag doorzetten; samen met jullie! Zoals jullie zullen begrijpen hebben we dit jaar een hoop handen nodig om dit te laten lukken. Gedeeltelijk[..]

  Lees verder