Wat heet!

25 juli 2018

Zoals de verwachtingen nu zijn wordt het aardig warm op Uit Je Bak dit jaar. Aanstaande zondag, 29 juli, mogen we weer. We waren al een tijdje bezig met een hitteplan, maar het is nu compleet. Lees hier verder.

Uit Je Bak zou Uit Je Bak niet zijn als we hier geen rekening mee houden. Voor de opbouw en afbouw zorgen we voor extra water voor onze vrijwilligers. Ook op zondag zorgen we natuurlijk voor extra water voor bezoekers en vrijwilligers. We zorgen voor een gratis drinkwater tappunt.

Daarnaast zijn er extra schaduwplekken. Verder raden we aan om goed op elkaar te letten zodat we er een mooi feestje van kunnen maken!

Hieronder hebben we een lijstje tips, hoe jij Uit Je Bak doorkomt!

 • Drink voldoende water/niet alcoholische dranken
 • Matig met alcohol
 • Eet voldoende
 • Je mag een flesje meenemen zonder dop om te vullen bij het waterpunt
 • Draag een pet/hoed
 • Smeer je goed in
 • Zoek de schaduw op
 • terug naar overzicht

  Nieuws

  • Uit Je Bak Festival wordt doorgeschoven naar 2023

   We hebben hard gewerkt om dit jaar Uit Je Bak voor elkaar te krijgen. Echter, blijken de verschillende uitdagingen en vertragingen groter dan dat we hoopten voor dit jaar.

   Lees verder

  • Uit Je Bak 2020 gaat niet door.

   Beste Uit Je Bakkers, Uit Je Bak 2020 kan niet doorgaan. Zoals jullie allemaal gezien hebben in de persconferentie van de minister-president zijn alle vergunningplichtige evenementen afgelast tot 1 september. Dat dit vervelend voor ons en voor jullie is, staat buiten kijf. Maar ook wij waren bezig met een voorbereiding waarvan je eigenlijk in je achterhoofd wist dat het niet doorging. De afgelopen week werd dat langzamerhand duidelijker. Hoewel wij als organisatie enorm balen, zijn[..]

   Lees verder

  • Toekomst van Uit Je Bak Festival

   Lieve vrijwilligers, sponsoren en bezoekers van het Uit Je Bak Festival, Zoals jullie allemaal in de media inmiddels hebben doorgekregen is het plan om de Bakkerij te redden afgewezen door de gemeente. Uiteraard vinden wij dit allemaal erg, omdat wij onze vertrouwde basis kwijtraken. Niettemin willen wij het Uit Je Bak festival graag doorzetten; samen met jullie! Zoals jullie zullen begrijpen hebben we dit jaar een hoop handen nodig om dit te laten lukken. Gedeeltelijk[..]

   Lees verder