Uit Je Bak Festival wordt doorgeschoven naar 2023

3 juni 2022

We hebben hard gewerkt om dit jaar Uit Je Bak voor elkaar te krijgen. Echter, blijken de verschillende uitdagingen en vertragingen groter dan dat we hoopten voor dit jaar. Met pijn in het hart moeten we daarom Uit Je Bak dit jaar uitstellen. We willen jullie bedanken voor alle mooi en fijne berichten in de afgelopen tijd over Uit Je Bak.

Uiteraard werken we er hard aan om volgend jaar weer terug te komen. We hopen dat we snel meer kunnen delen over de volgende editie van Uit Je Bak. Want zeker weten dat we doorgaan!

Over Uit Je Bak
Op het Uit Je Bak! Festival in het hart van Castricum komen muziek, theater, dans en kunst samen. Bezoekers van alle leeftijden kunnen genieten van een inspirerend en zomers dagje uit.

Met uiteenlopende optredens van verschillende bands heeft het kleinschalige, geheel door vrijwilligers georganiseerde festival heel wat te bieden.

Maar niet alleen de muziek is de moeite waard: er zijn op het festival ook exposities, theateracts en verrassende straatoptredens te bewonderen. Daarnaast kunnen kinderen zich ook prima vermaken met verschillende activiteiten. Voor elk wat wils!

terug naar overzicht

Nieuws

 • Uit Je Bak Festival wordt doorgeschoven naar 2023

  We hebben hard gewerkt om dit jaar Uit Je Bak voor elkaar te krijgen. Echter, blijken de verschillende uitdagingen en vertragingen groter dan dat we hoopten voor dit jaar. Met pijn in het hart moeten we daarom Uit Je Bak dit jaar uitstellen. We willen jullie bedanken voor alle mooi en fijne berichten in de afgelopen tijd over Uit Je Bak. Uiteraard werken we er hard aan om volgend jaar weer terug te komen. We[..]

  Lees verder

 • Uit Je Bak 2020 gaat niet door.

  Beste Uit Je Bakkers, Uit Je Bak 2020 kan niet doorgaan. Zoals jullie allemaal gezien hebben in de persconferentie van de minister-president zijn alle vergunningplichtige evenementen afgelast tot 1 september. Dat dit vervelend voor ons en voor jullie is, staat buiten kijf. Maar ook wij waren bezig met een voorbereiding waarvan je eigenlijk in je achterhoofd wist dat het niet doorging. De afgelopen week werd dat langzamerhand duidelijker. Hoewel wij als organisatie enorm balen, zijn[..]

  Lees verder

 • Toekomst van Uit Je Bak Festival

  Lieve vrijwilligers, sponsoren en bezoekers van het Uit Je Bak Festival, Zoals jullie allemaal in de media inmiddels hebben doorgekregen is het plan om de Bakkerij te redden afgewezen door de gemeente. Uiteraard vinden wij dit allemaal erg, omdat wij onze vertrouwde basis kwijtraken. Niettemin willen wij het Uit Je Bak festival graag doorzetten; samen met jullie! Zoals jullie zullen begrijpen hebben we dit jaar een hoop handen nodig om dit te laten lukken. Gedeeltelijk[..]

  Lees verder