Alles wat je moet weten voor UJB23!

HOERA! Nog maar een paar nachtjes slapen en dan barst het feest los! Na 3 jaar afwezigheid is Uit Je Bak terug in het Castricumse Willem de Rijkepark op zondag 30 juli 2023!

Uiteraard hebben we een boel voorbereid, maar ook voor jou als bezoeker veranderd er het een en ander. Lees dit dus even goed door!

CASHLOOS
Ten eerste: Uit Je Bak zal dit jaar CASHLOOS zijn. Dit betekent: geen muntjes en ook geen contant geld meer nodig. Je pinpas is je beste vriend om van alles te genieten op het festival. Omdat we geen muntenbalies meer nodig hebben scheelt het dus een boel ruimte op het terrein. Of, zoals we ook kunnen zeggen, veel meer ruimte voor activiteiten! Let wel, ook voor ons is dit een nieuwe manier van werken, dus we hopen dat we op je geduld kunnen rekenen bij de bar bijvoorbeeld.

OPEN/SLUIT
Het terrein is geopend van 13:00 uur tot 22:30 uur. Fijn genoeg begint de eerste act ook rond die tijd op het Hoofdpodium! Wees dus op tijd! Bij elke ingang hangen de huisregels. Neem die goed in je op, want als je het terrein betreedt, ga je hiermee automatisch akkoord.

VERVOER
Het liefste kom je natuurlijk zo duurzaam mogelijk naar Uit Je Bak, dus kom lopend, fietsend of met het OV. Vanaf NS-station Castricum is het bijvoorbeeld maar een paar minuten struinen via het idyllische centrum naar het Willem de Rijkepark. Wil je nou perse met de auto of ander gemotoriseerd vervoer komen, parkeer dan bij winkelcentrum Geesterduin. Aan de voorzijde, dus bij de AH of de viswinkel, is er een ruime parkeerplaats.

KLUISJES?
Er zijn geen kluisjes of manieren om je spullen op te slaan op het terrein.

ETEN & DRINKEN
Er is voldoende te eten en te drinken op Uit Je Bak, dus dat hoeft je ook niet mee te nemen. Heb je een baby, dan is babyvoeding wel toegestaan als enige uitzondering.

AFVAL
Wees ook geen slons en gooi netjes je afval in de daarvoor bestemde bakken. Er staan er genoeg en thuis gooi je het ook niet op de grond, toch? Mocht je tegenwoordig ook nog roken, zorg dat je peukies helemaal volledig uit zijn als je ermee klaar bent en gooi deze ook in de afvalbak! Het is de laatste tijd al droog genoeg en we willen graag ook volgend jaar weer gebruik maken van het parkje!

Voor de mensen die het nodig hebben is er een invalidentoilet aanwezig. Deze staat in de backstage. Aanmelden vooraf niet nodig, maar spreek even iemand van de organisatie of een beveiliger aan en we gidsen je die kant op.

Heb je nou nog meer vragen kijk dan op onze INFO pagina en evt kun je meer informatie inwinnen via info@uitjebak.nl