Jazeker! Nieuwe namen

We zijn er nog zeker niet en er komt nog meer aan hoor!

KUENTA een non-stop carnaval, een oproer van beats en ritmes die het publiek meevoeren naar de Cariben. Maar bovenal is het duidelijk dat de muzikanten plezier hebben in het spelen van de muziek en de live percussie dendert door de lucht. Door naar hun shows te gaan, teken je voor een unieke, unieke reis. Zo’n show heb je nog nooit meegemaakt. Geen toeschouwers, alleen deelnemers!

Oude bekende Sweet Empire zijn er deze keer ook bij! Ze hebben de afgelopen meer dan 10 jaar shows gespeeld in veel verschillende landen in Europa en het Verenigd Koninkrijk, waar ze hun maatschappijkritische kijk op de wereld deelden. Hun geluid is agressief en emotioneel, maar toch melodieus en speels. Helaas besloten de heren er later dit jaar mee te stoppen, dus dit is oprecht een van de laatste keren om Sweet Empire live te checken!

Maak kennis met Alyssa en Chiara, een dynamisch duo, niet alleen zussen, maar ook gepassioneerde muzikanten. Gewapend met hun verfijnde pianospel en bedrevenheid op de gitaar, creëren ze betoverende melodieën die rechtstreeks naar het hart gaan.