We gaan door en dus: aankondigingen!

Na een roerige periode rondom Uit Je Bak gaan we nu weer volle kracht vooruit! We hebben groen licht gekregen en de editie van dit jaar kan doorgaan. Wel is dat op dit moment met een heel beperkt budget, dus blijf doneren bij onze acties zoals voordekunst!

Dan is het tijd voor nieuwe namen! Indiepop-band en deelnemers aan de Popronde 2023: Panda Noir! Een van de vuigste Nederlandse rocklegendes Dikke Dennis & De Rockers en lokale beukmuziek cult helden: Strobocops!

Indiepop-band Panda Noir sleept je mee door hun dromen, avonturen en gedachten. Ze schrijven over fouten en overwinningen, over op je bek gaan en jagen naar het eeuwige geluk. Ze maken indiepop met invloeden van rock, alternative en grunge. Verwacht rauwe energie en zowel donker als heldere, lichte nummers.

Dikke Dennis & Røckers: jarenlang droomde hij van zijn eigen band en nu is die droom eindelijk uitgekomen. Dikke Dennis heeft zijn Røckers gevonden! Verwacht veel stevige Nederlandstalige nummers en eigen werk van Dikke Dennis & de Røckers. Maar uiteraard ontbreken ook klassiekers als Schoppenaas en R.A.M.O.N.E.S. niet.

Strobocops is een kneiterharde dans act. Ze hebben al menig vloer vermorzeld en komt nu knallen op Uit Je Bak. De Strobocops maken alles dansbaar met scherpe en grappige Nederlandstalige teksten. Synthesizer gebeuk wordt afgewisseld met smoothe dansnummers waarbij zelfs de minst bereidwilligen met hun voetjes meebewegen.

De Spotify playlist is uiteraard ook geupdate!