Ook helpen?

Ik wil meehelpen!

Wil je ook helpen? Achter de bar? Of ben jij superhandig en kun je helpen met de opbouw of afbouw?

Simon
Anne

Stuur een mailtje naar Simon en Anne via vrijwilligers@uitjebak.nl en vertel daarin wat je graag zou willen doen. Als je dat nog niet weet is het ook prima, wij helpen je wel op weg!

We zoeken nu vooral nog mensen voor:
– Barshifts op zondag (tappen, uitserveren etc.).
– Opbouw op vrijdag en zaterdag.
– Afbouw op maandag.

Club van 100

Wil jij ook dat hét culturele evenement van Castricum doorgang krijgt? De eerste 100 donaties van 100 euro op NL34 RABO 0333 950 267 tnv Stichting Uit Je Bak of via deze link, krijgen een plek op de Wall Of 100! Je kunt een spreuk of wens insturen die wij op het festival een bijzondere plek zullen geven. De spreuk kun je insturen naar promo@uitjebak.nl samen met de naam van de rekeninghouder van de donateur.

Het aller makkelijkste is om het formulier op onze website in te vullen: https://www.uitjebak.nl/100×100/

Wil je alleen doneren en geen plek op de Wall Of 100? Ook dat is mogelijk, klik dan hier dan kun je een donatie overmaken naar het rekeningnummer: NL34 RABO 0333 950 267 tnv Stichting Uit Je Bak

Heb je zelf een ander sponsoridee dan ben je van harte welkom om daarover met ons in gesprek te gaan. Klik hier om ons een mailtje te sturen. 

Wat doen we allemaal?

Het Uit Je Bak Festival draait volledig op de inzet van vrijwilligers, van opbouw tot programmering tot marketing. Natuurlijk kunnen we daar alle hulp bij gebruiken en is ook jouw inzet zeer welkom. Naast dat je met een gezellige groep aan de slag gaat en het een hartstikke toffe ervaring is, leer je ook nog eens de andere kant van een festival kennen!

Uit Je Bak kan allerlei soorten vrijwilligers gebruiken, van mensen die biertjes willen tappen tot mensen die dingen willen organiseren. Uit Je Bak biedt dan ook de mogelijkheid om door te groeien binnen de organisatie van het festival en je te ontwikkelen op verschillende gebieden.